Wierden, Rijssensestraat 52

€ 985.000,- k.k.

Als u Wierden binnen rijdt, dan kun u er niet om heen. Aan de linkerzijde van de weg vindt u een aantal villa’s, hiervan mogen wij u er één aanbieden.

De smeedijzeren poort, leidt u naar de voordeur. Zowel de buitenzijde als de binnenkant zijn in perfecte staat. Buiten strak schilderwerk en metselwerk met knipvoeg. Binnen prachtige houten vloeren en de meeste ruimtes zijn voorzien van airco.

Als u het object binnenloopt, komt u in een prachtige entree, waar u linksaf naar een kamer-en-suite gaat en een serre op het westen. Daarnaast zijn de kamers voorzien van vaste kasten, aan de rechterzijde een kamer/kantoor. Het achter-portaal leidt u naar de keuken, kelder en toilet.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met balkon. Dankzij de hoge plafonds en raampartijen is het overal lekker licht. De bovenverdieping biedt ruimte om uw spullen op te slaan.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1930
Inhoud: 1.225 m³
Perceel: 1.395 m²
Woonoppervlak: 300 m²
Energielabel: G

Prachtige tuin rondom de woning.

Dit object wordt aangeboden onder het voorbehoud, dat u in de gelegenheid wordt gesteld, dat er een woonbestemming van gemaakt kan worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u dit prachtige pand te laten zien!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 985.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
G
Bouwjaar
1930

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
300 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
15 m2
Perceel oppervlakte
1.395 m2
Inhoud
1.225 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
airconditioning

Meer informatie over dit object