Den Ham – De Beuk

Op de plek van restaurant De Beuk in Den Ham worden 12 appartementen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. De vrijstaande woningen, ook mogelijk in een levensloopbestendige variant, worden gebouwd aan de Dorpstraat. Het appartementencomplex zal daarachter worden gerealiseerd.

LUXE, COMFORTABEL & DUURZAAM WONEN
Geniet van de kwaliteit en het comfort van nieuwbouw. Het appartementencomplex en de 2 vrijstaande woningen worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties. Hierdoor woont u niet alleen comfortabel, u draagt ook een steentje bij aan het milieu. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee bespaart op de energiekosten.

Alle appartementen beschikken over een ruim balkon met prachtig uitzicht over het park, een eigen berging en parkeerplaats. De woningen komen op een ruime kavel met waar u kunt parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
-Voorzien van luxe tegelwerk en luxe sanitair
-Prive parkeerplaats
-Prive berging
-Geen keuken bij oplevering
– Voor de woningen wordt geen laadvoorziening meegenomen. Voor het appartementencomplex geldt dat in de kruipruimte van het complex een aansluitpunt gemaakt wordt voor een aansluiting. Bij de parkeerplaats is een mantelbuis opgenomen, zodat u uw eigen leverancier voor een laadpunt kunt kiezen.

Kenmerken

Projectnaam
De Beuk
Postcode
7683 BG
Plaats
Den Ham
Inhoud van
204 m3
Woonoppervlakte van
74 m2
Woonoppervlakte tot en met
150 m2
Perceeloppervlakte van
105 m2
Perceeloppervlakte tot en met
460 m2
Website
https://www.debeuk-denham.nl
Koop aanneemsom van
€ 315.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 525.000,-

Meer informatie over dit object