Verkoopmakelaar voor woningen in Wierden, Almelo, Vriezenveen e.o.

Verkoopmakelaar in Wierden? Plaggemars Makelaars richt zich op woningverkoop in de regio’s Wierden, Almelo , Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop. Voor hoogwaardige verkoopmakelaars ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Bij de verkoop van jouw huis komt emotie kijken. Verhuizen is spannend en uiteraard gaat het altijd om veel geld. Plaggemars weet wat jouw woning waard is en zet jouw huis op een zo aantrekkelijk mogelijke manier in de markt. Wij combineren ervaring, deskundigheid en enthousiasme en zorgen hiermee voor een zorgeloze verkoop van jouw woning in Wierden e.o.

Wij stemmen onze dienstverlening af op jou. Als verkoper stellen wij het hele proces centraal en met al jouw vragen kan je altijd bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste verkoopresultaat!

Plaggemars Makelaars als verkoopmakelaar in Wierden e.o.

Als verkoopmakelaar in Wierden kan je een heleboel van ons verwachten. Wij bieden:

  • De beste verkoopstrategie
  • Het beste verkoopresultaat
  • De meest uitgebreide en moderne presentatiemogelijkheden met onder meer: 3D online bezichtiging, video voor elke woning, digitale 2D- en 3D-plattegronden en een Matterport Virtual Tour (als één van de eersten van Nederland)
  • Het grootste bestand met woningzoekenden in Wierden

Onderscheidend vermogen als verkoopmakelaar

Als NVM-verkoopmakelaar in Wierden met meer dan 50 jaar ervaring, bieden wij jou dé beste vindbaarheid op Funda. Dit realiseren wij door een optimale, professionele presentatie. Daarnaast maken wij maximaal gebruik van de nieuwste verkoopmiddelen. Het verkopen van jouw woning in Wierden en omgeving kan je helemaal aan de verkoopmakelaars van Plaggemars Makelaars Wierden overlaten.

Maak een afspraak bij ons in Wierden, Almelo of aan huis

Eén van onze hoogwaardige verkoopmakelaars zal je tijdens deze afspraak optimaal adviseren en samen met jou bepalen welke werkwijze het beste resultaat oplevert voor de verkoop van jouw woning!

Vrijblijvende afspraak maken