Verkoopmakelaar voor woningen in Wierden, Almelo, Vriezenveen e.o.

Verkoopmakelaar in Wierden? Plaggemars Makelaars richt zich op woningverkoop in de regio’s Wierden, Almelo , Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop. Voor hoogwaardige verkoopmakelaars bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Bij de verkoop van uw huis komt emotie kijken. Verhuizen is spannend en uiteraard gaat het altijd om veel geld. Plaggemars weet wat uw woning waard is en zet uw huis op een zo aantrekkelijk mogelijke manier in de markt. Wij combineren ervaring, deskundigheid en enthousiasme en zorgen hiermee voor een zorgeloze verkoop van uw woning in Wierden e.o.

Wij stemmen onze dienstverlening af op u. Als verkoper stellen wij het hele proces centraal en met al uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste verkoopresultaat!

Plaggemars Makelaars als verkoopmakelaar in Wierden e.o.

Als verkoopmakelaar in Wierden kunt u een heleboel van ons verwachten. Wij bieden:

  • De beste verkoopstrategie
  • Het beste verkoopresultaat
  • De meest uitgebreide en moderne presentatiemogelijkheden met onder meer: 3D online bezichtiging, video voor elke woning, digitale 2D- en 3D-plattegronden en een Matterport Virtual Tour (als één van de eersten van Nederland)
  • Grootste bestand met woningzoekenden in Wierden

Onderscheidend vermogen van ons als verkoopmakelaar

Wij bieden u als NVM-verkoopmakelaar in Wierden met meer dan 40 jaar ervaring dé beste vindbaarheid op Funda. Dit realiseren wij door een optimale professionele presentatie. Daarnaast maken wij maximaal gebruik van de nieuwste verkoopmiddelen. Het verkopen van uw woning in Wierden en omgeving kunt u helemaal aan de verkoopmakelaars van Plaggemars Makelaars Wierden overlaten.

Maak een afspraak met ons in Wierden of aan huis

Wilt u een afspraak maken met één van onze hoogwaardige verkoopmakelaars in Wierden? Wij zullen u optimaal adviseren en samen met u bepalen welke werkwijze het beste resultaat oplevert voor de verkoop van uw woning!

Vrijblijvende afspraak maken