Bedrijfspand huren of verhuren in regio Almelo, Wierden of Vriezenveen

Wilt u een bedrijfspand huren in de regio Almelo, Wierden of Vriezenveen? Neem ten allen tijde contact met ons op als u meer informatie wilt of dé bedrijfsruimte heeft gevonden die u zoekt. Plaggemars Makelaars biedt ook hulp bij de verhuur van uw bedrijfsruimte.

Neem contact met ons op

Verhuur van uw bedrijfspand

Bij verhuur van uw bedrijfspand komt veel kijken. Het betreft namelijk een specifieke markt met vaak wijzigende regelgeving. Onze gecertificeerde makelaars-taxateurs hebben ruime ervaring in het opstellen van op maat gesneden huurcontracten. Tevens beschikken wij over een database van potentiële huurders.

Meer informatie over huren of verhuren van een bedrijfspand?

Indien u meer informatie wenst over het huren of verhuren van een bedrijfspand, kunt u gerust een afspraak maken met een van onze registermakelaars voor een vrijblijvend gesprek. Vul hiervoor onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woonwensen doorgeven

Voldoet ons actuele aanbod niet aan uw wensen, schrijft u zich dan geheel kosteloos bij ons in via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen contact met u op zodra er geschikte bedrijfsruimte te huur staat. Geeft u a.u.b. zo exact mogelijk aan wat voor soort bedrijfsruimte u zoekt.