Bedrijfspand huren of verhuren in regio Almelo, Wierden of Vriezenveen

Wil je een bedrijfspand huren in de regio Almelo, Wierden of Vriezenveen? Neem te allen tijde contact met ons op als je meer informatie wil of dé bedrijfsruimte hebt gevonden die je zoekt. Plaggemars Makelaars biedt ook hulp bij de verhuur van jouw bedrijfsruimte.

Neem contact met ons op

Verhuur van jouw bedrijfspand

Bij verhuur van jouw bedrijfspand komt veel kijken. Het betreft namelijk een specifieke markt met vaak wijzigende regelgeving. Onze gecertificeerde makelaars-taxateurs hebben ruime ervaring in het opstellen van op maat gesneden huurcontracten. Tevens beschikken wij over een database van potentiële huurders.

Meer informatie over huren of verhuren van een bedrijfspand?

Indien je meer informatie wenst over het huren of verhuren van een bedrijfspand, kan je gerust een afspraak maken met een van onze registermakelaars voor een vrijblijvend gesprek. Vul hiervoor onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Woonwensen doorgeven

Voldoet ons actuele aanbod niet aan jouw wensen, schrijf je dan kosteloos bij ons in via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen contact met je op zodra er geschikte bedrijfsruimte te huur staat. Geef zo exact mogelijk aan wat voor soort bedrijfsruimte je zoekt.