Woning verduurzamen met Plaggemars

Steeds meer mensen worden zich bewust van de noodzaak om duurzamer te leven en te wonen. Je bereikt dit bijvoorbeeld door je huis te verduurzamen. Door het verduurzamen van je huis kan je niet alleen je energierekening verlagen, maar ook je ecologische voetafdruk verminderen. Maar hoe verduurzaam je je huis? En waar moet je op letten bij het verduurzamen van een oud of bestaand huis? Bij Plaggemars Makelaar geven wij graag antwoord op deze vragen en zoeken wij samen met jou naar een passende oplossing.

Je huis verduurzamen? Plaggemars Makelaars helpt je graag verder!

Bij ieder huis is er sprake van een andere situatie. Je kunt de verduurzaming van je woning daarom op veel verschillende manieren aanpakken. Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

Verduurzamen van je woning met zonnepanelen

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol bij het verduurzamen van je woning. Het plaatsen van zonnepanelen is een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen groene energie op en hoef je minder energie van het elektriciteitsnet te gebruiken. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zonnepanelen. Plaggemars kijkt graag met je met mee naar de opties om samen tot de beste oplossing te komen.

Duurzaam wonen met HR++ Glas

Wil je minder kou door je ramen en een hogere energie-efficiëntie in huis? Overweeg dan om je enkel of dubbel glas te vervangen door HR++ of triple glas. Dit type glas houdt niet alleen de warmte binnen, maar zorgt ook voor een stillere omgeving in huis en het is goed voor het milieu. Enkel glas bestaat uit één laag glas en biedt geen isolatie, terwijl dubbel glas uit twee lagen bestaat en slechts matige isolatie biedt. HR++ glas is dubbel glas met een coating en isolerend gas tussen de lagen, wat zorgt voor uitstekende isolatie. Plaggemars helpt je graag met het vervangen van je ruiten met HR++ glas. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verduurzaming met isolatie

Het eerste waar veel mensen aan denken bij het verduurzamen van een huis, is het isoleren ervan. Verduurzaming van je woning met isolatie kan door middel van spouwmuurisolatie, dakisolatie, HR++ glas en vloerisolatie. Plaggemars kijkt graag mee naar jouw situatie en zal je daar een passend advies voor geven. Benieuwd naar ons advies voor het verduurzamen van je woning? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Verduurzamen woning door middel van vloerverwarming

Last van koude voeten in huis en een hoge energierekening? Dan is vloerverwarming de juiste oplossing. Vloerverwarming is een zeer goede manier om je huis te verduurzamen. Het water dat rondgaat in de vloerverwarming is minder warm dan dat in een Cv-ketel. Doordat het water minder warm hoeft te zijn, is het een stuk voordeliger. Voor iedere vloer is er wel een type vloerverwarming beschikbaar. Bij Plaggemars helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Benieuwd welke vloerverwarming het beste bij jouw huis past en welke kosten hieraan verbonden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan!

Wil jij graag je huis verduurzamen, een oud huis verduurzamen, een huurhuis verduurzamen of je bedrijfspand verduurzamen?

De Warmtepomp: Besparen en comfortabel gasloos wonen!

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte van buiten opneemt en deze gebruikt om je huis te verwarmen. Er zijn drie hoofdtypen warmtepompen: lucht-lucht, lucht-water en grond-water. Lucht-lucht pompen halen warmte uit de buitenlucht en blazen deze warme lucht vervolgens in je huis. Lucht-water pompen halen warmte uit de buitenlucht en geven deze af aan een waterreservoir, dat vervolgens de warmte verspreidt. Grond-water pompen halen warmte uit de grond en geven deze af aan water waarmee je je huis verwarmt. Warmtepompen kunnen aanzienlijk besparen op je energierekening, omdat ze veel efficiënter zijn dan traditionele verwarmingssystemen. 

Hybride warmtepomp: Slim en betaalbaar verwarmen!

Een hybride warmtepomp is een duurzame manier om jouw huis te verwarmen. Het systeem gebruikt zowel elektriciteit als gas om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om het huis te verwarmen. Als het buiten te koud is, schakelt het systeem automatisch over op gas. Hierdoor bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Een hybride warmtepomp is vooral interessant voor huishoudens die willen besparen op hun energierekening en willen verduurzamen maar nog niet 100% gasloos kunnen wonen.