Verduurzamen met Plaggemars

Verduurzamen met Plaggemars

Waarom zou u verduurzamen? Omdat het verstandig is! Verstandig voor u portemonnee, de waarde van uw woning of bedrijfspand en voor het milieu!

Investeren in duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, isolatiemateriaal en warmtepompen, zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een hogere waarde van uw woning of bedrijfspand. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu en een duurzamere samenleving. Plaggemars Makelaars kan u helpen bij het vinden van de juiste partij die u kan helpen bij het verduurzamen

Je woning gaan verduurzamen? Plaggemars helpt je graag verder!

Klik nu op de link en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verduurzamen van jouw woning! Bespaar geld en verbeter uw wooncomfort!

Zonnepanelen: bespaar op energiekosten en help het milieu.

Zonnepanelen werken door zonlicht op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Dit gebeurt via zonnecellen die in het paneel zijn verwerkt. De elektriciteit kan direct worden gebruikt of worden opgeslagen in een accu of teruggeleverd aan het energienet. Het proces is duurzaam en onderhoudsarm, waardoor zonnepanelen een populaire keuze zijn voor huiseigenaren en bedrijven die willen bijdragen aan een schoner milieu.

Isolatieglas: bespaart energie én verminderd geluidsoverlast!"

Isolatieglas bestaat uit twee of meer glasplaten met daartussen een isolerende gasvulling. Het glas vermindert warmteverlies en geluidsoverlast, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, waaronder HR++ glas en triple glas, met verschillende isolatiewaarden. Het gebruik van isolatieglas kan leiden tot een aanzienlijke besparing op de energierekening en draagt bij aan een duurzamere leefomgeving.

Spouwmuurisolatie: bespaar energie, geld en investeer in een duurzame toekomst!

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om een woning te isoleren. Het vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur op met isolatiemateriaal, wat warmteverlies en geluidsoverlast vermindert en energie en geld bespaart. Het isolatiemateriaal kan van verschillende materialen zijn en wordt ingespoten of ingeblazen. Het is belangrijk dat de isolatie door een gecertificeerd bedrijf wordt aangebracht en dat de spouwmuur in goede staat is. Deze relatief goedkope vorm van isolatie kan binnen één dag worden aangebracht en heeft een positief effect op het wooncomfort en de energierekening.

Vloerisolatie: het juiste middel voor meer conform en minder lasten!

Vloerisolatie is een effectieve manier om de warmte in huis te behouden en energie te besparen. Het wordt aangebracht op de onderkant van de vloer en kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals glaswol, steenwol of schuimisolatie. Door de isolatie blijft de warmte in huis en wordt er minder gestookt. Hierdoor dalen de energiekosten en wordt het comfort in huis verhoogd. Vloerisolatie kan in vrijwel alle soorten huizen worden toegepast en is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande woningen. Het aanbrengen van vloerisolatie kan worden uitgevoerd door een professioneel isolatiebedrijf. 

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan!

Wacht niet langer en maak jouw huis duurzaam! Vraag nu vrijblijvend een offerte door om deze link te klikken of scan de QR code 

De Warmtepomp: Besparen en comfortabel gasloos wonen!

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte van buiten opneemt en deze gebruikt om je huis te verwarmen. Er zijn drie hoofdtypen warmtepompen: lucht-lucht, lucht-water en grond-water. Lucht-lucht pompen halen warmte uit de buitenlucht en blazen deze warme lucht vervolgens in je huis. Lucht-water pompen halen warmte uit de buitenlucht en geven deze af aan een waterreservoir, dat vervolgens de warmte verspreidt. Grond-water pompen halen warmte uit de grond en geven deze af aan water om je huis te verwarmen. Warmtepompen kunnen aanzienlijk besparen op je energierekening, omdat ze veel efficiënter zijn dan traditionele verwarmingssystemen. 

Hybride warmtepomp: Slim en betaalbaar verwarmen!

Een hybride warmtepomp is een duurzame manier om jouw huis te verwarmen. Het systeem gebruikt zowel elektriciteit als gas om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om het huis te verwarmen. Als het buiten te koud is, schakelt het systeem automatisch over op gas. Hierdoor bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Een hybride warmtepomp is vooral interessant voor huishoudens die willen besparen op hun energierekening en willen verduurzamen maar nog niet 100% gasloos kunnen wonen.