Taxatie van uw woning in Wierden e.o.

Bij de taxatie van een woning in Wierden e.o. is het van belang dat u het juiste inzicht krijgt in de waarde van een woning. Onze taxaties zijn uitvoerig onderbouwd en uitgebreid gedocumenteerd. Een waarde bepalen we dan ook niet zomaar, daarvoor kijken we naar de woning, de omgeving, de markt en de historie. Zo kunnen we objectief en onderbouwd tot een waardeoordeel komen waar u op kunt vertrouwen. Wij taxeren woningen in de omgeving van Wierden, Almelo , Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop.

Interesse in woningtaxatie? Neem contact met ons op 

Woningtaxatie, wanneer is dat nodig?

In de meeste gevallen is woningtaxatie noodzakelijk bij het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek. Banken vragen vaak om een recent taxatierapport. Dat kan zijn als u een nieuwe woning koopt, maar bijvoorbeeld ook bij de financiering van de verbouwing van uw bestaande woning. Wij kunnen daarbij helpen.

Huis laten taxeren bij verkoop

Uw huis laten taxeren door Plaggemars Makelaars Wierden kan van belang zijn wanneer u uw woning verkoopt. Wij voeren dan een onafhankelijke taxatie uit. Bijvoorbeeld ter onderbouwing of voor het bepalen van een marktconforme prijs.

Woningtaxatie bij aankoop

Wij kunnen u helpen bij de aankoopbeslissing van een nieuwe woning door vooraf een taxatie uit te voeren. Dit taxatierapport is handig bij de onderhandelingen en kan ook worden gebruikt voor de financiering, eventueel aangevuld met de waarden na verbouwing.

Taxatie na echtscheiding of overlijden

Ook bij minder prettige omstandigheden als een echtscheiding of overlijden kunt u deskundige hulp, zoals het taxeren van een huis, meestal goed gebruiken. Vaak zal voor de vermogensbepaling vanuit de notaris, belastingdienst of financieel adviseur om een taxatie van het onroerend goed worden gevraagd. Wij kunnen u daarbij op discreet en deskundig gebied van dienst zijn.

Gecertificeerde taxateurs voor betrouwbare woningtaxatie

Onze Register Taxateurs zijn beëdigd NVM-lid. Zij weten wat van hen gevraagd wordt bij het maken van een taxatierapport. De taxatierapporten voldoen altijd aan de eisen en worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en banken. Voor vrijblijvend advies of een taxatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Het is goed om te weten dat onze taxaties voor het verkrijgen van een hypotheek fiscaal aftrekbaar zijn!