Almelo, Mozartstraat 238

€ 215.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een woning die niet alleen een adembenemend uitzicht biedt op de groene omgeving, maar ook uitblinkt in energiezuinigheid en comfort? Dit schitterende appartement met strakke inrichting combineert het beste van beide werelden en biedt alles wat u zich kunt wensen. Gelegen op de 2e etage en goed bereikbaar per lift.

Duurzaamheid en comfort
Deze woning is niet alleen modern ingericht, maar is ook duurzaam en energiezuinig. Het is volledig voorzien van o.a:
– Nieuwe HR++ beglazing in alle ramen en balkondeur;
– Vernieuwde HR-ketel;
– Nieuwe voordeur incl. HR++ glas en meerpuntsluiting;
– Airconditioning in de volledige woning;
– Spouwmuurisolatie voor- en achterzijde woning (EPS parels);
– Binnenmuurisolatie via PIR-platen (balkonzijde);
– Uitgebreide elektra-installatie.

Tevens is de CV-installatie verplaatst van de keuken naar de waskast, waardoor er meer ruimte is gecreëerd in de keuken. Dit alles maakt de woning niet alleen milieuvriendelijker, maar zorgt ook voor een aanzienlijk lagere energierekening.

Omgeven door groen
De woning is omgeven door uitgestrekte groene gebieden, hetgeen zorgt voor een rustige en ontspannende leefomgeving.

Strakke inrichting
Binnen in de woning vindt u een strak en modern interieur. De visgraatvloer (PVC 2023) vormt een stijlvol en tijdloos element dat perfect past bij de rest van het hoogwaardige afwerkingsniveau. De inrichting is zorgvuldig gekozen om een eigentijdse en toch warme sfeer te creëren. De badkamer is recentelijk geüpgraded, waardoor deze beschikt over
moderne voorzieningen en een luxe uitstraling.

Uitzicht op Landgoed Bellinckhof
Vanaf uw eigen woonkamer kunt u dagelijks genieten van een adembenemend uitzicht op het historische Landgoed Bellinckhof. Dit iconische landgoed biedt niet alleen een prachtig decor, maar ook tal van wandelmogelijkheden en recreatieve activiteiten

Indeling en extra
De ruime woonkamer biedt veel natuurlijk licht en een open indeling. De slaapkamers, 3 in totaal, zijn prettig en bieden voldoende opbergruimte. Rondom het complex ligt een fraai aangelegde tuin.

Ligging en bereikbaarheid
Dit appartement bevindt zich op de tweede etage en is gemakkelijk bereikbaar dankzij de aanwezigheid van een lift. Gelegen in een rustige en groene buurt, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De centrale ligging maakt het eenvoudig om zowel de stad als het platteland te verkennen.

Bij het complex hoort een ruime parkeergelegenheid zodat u nooit moeite zult hebben uw auto te parkeren. Bovendien beschikt het complex over een actieve VvE.

Bent u klaar om verliefd te worden op deze prachtige woning? Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van luxe, comfort, natuur en duurzaamheid.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 215.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
A+
Bouwjaar
1965

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
78 m2
Inhoud
250 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
6

Meer informatie over dit object