Wierden – Zuidbroek fase 3 Nijhuis

Fase 3 in Zuidbroek Wierden is in verkoop!

Heb je je zinnen gezet op een mooie woning in de fijne wijk Zuidbroek? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want fase 3 van dit nieuwbouwproject is gestart. Benieuwd hoe de woningen eruitzien en waar ze liggen op de kaart? We hebben alle woningtypes voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een tweekapper, een rijwoning, een vrijstaande geschakelde of juist een levensloopbestendige woning; de keus is groot!

Het woonaanbod bestaat uit 44 woningen: 14 rijwoningen, 6 seniorenwoningen en 24 twee-onder-één-kapwoningen. Enkele rijwoningen en levensloopbestendige woningen zijn sociale koopwoningen (zie interactieve kaart op www.zuidbroekwierden.nl). Hieraan zijn voorwaarden verbonden.

De website Zuidbroekwierden.nl is aangevuld met alle informatie die je nodig hebt, zoals plattegronden, prijzen en technische informatie. Via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account kun jij je nu inschrijven voor jouw favoriete woning.

Zo schrijf je je in!
Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan digitaal in via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account en geef je favoriete bouwnummer door. Let op: inschrijven kan tot maandag 3 oktober 12:00 uur.

Let op: alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, een aangemaakte account en/of een
reeds doorgegeven bouwnummervoorkeur(en) via de website gelden niet als inschrijving.

Toewijzing van de woningen
Nadat de inschrijfperiode is verstreken, worden de diverse bouwnummers toegewezen. Krijg je een woning toegewezen, dan gaat het om een optie die je nog twee weken bedenktijd geeft voordat je een koop-/aannemingsovereenkomst ondertekent. Krijg je niet direct een woning toegewezen, dan ben je automatisch reservekandidaat en ontvang je bericht wanneer er alsnog een woning van jouw voorkeur beschikbaar komt.

Kenmerken

Projectnaam
Zuidbroek fase 3 Nijhuis
Postcode
7642 JJ
Plaats
Wierden
Inhoud van
999 m3
Woonoppervlakte van
103 m2
Woonoppervlakte tot en met
170 m2
Perceeloppervlakte van
124 m2
Perceeloppervlakte tot en met
379 m2
Website
www.zuidbroekwierden.nl
Koop aanneemsom van
€ 259.900,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 500.000,-

Meer informatie over dit object