Enschede, H.J. van Heekplein 34

€ 24.000,- per jaar

Winkelruimte te huur gelegen in het kerngebied van Enschede aan de H.J. van Heekplein 34. De winkelruimte is gelegen in een relatief drukke straat en sluit aan de straten van Loenshof en van Heekplein. In deze straat zijn onder andere de Primera en Tui gevestigd.

Indeling en oppervlakte(n)
De totale bruto oppervlakte van dit object bedraagt 69 m².

Huurprijs
€ 24.000,= per jaar exclusief BTW

Huurtermijn
5+5 jaar

Verlengingstermijn
In overleg

Servicekosten
Niet van toepassing, object is voorzien van eigen meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90%-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid
Dit object is gelegen in het voetgangersgebied, dat een onderdeel is van het stadscentrum in Enschede. Met de auto is het object goed bereikbaar en dit geldt ook voor het OV. Zo is er een bushalte 240 meter van de straat verwijderd en is het centraal station 800 meter van de straat vandaan. Tot 11:00 uur ’s ochtends is het winkelgebied toegankelijk voor auto-/vrachtverkeer.

Omgevingsfactoren
Object is gelegen in het kerngebied van Enschede met in de directe omgeving diverse winkels. Binnen een straal van 100 meter zijn de navolgende winkelketens gevestigd: Primera en Tui.

Parkeren
In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeer gelegenheid aanwezig. Hierbij moet worden gedacht aan overdekte garages en diverse openbare parkeerterreinen, zoals parkeergarage Molenhof en H.J. Heek-Zuid.

Centrum Enschede (winkels)
Als gastvrije winkelstad heeft Enschede het meest veelzijdige winkelaanbod in Oost-Nederland. Hierdoor kan je verrassend goed winkelen in de grootste winkelstad van het oosten. Naast de grote (inter)nationale ketens bevinden zich in Enschede ook de kleinere winkelstraten. Het drukste plein in de binnenstad van Enschede is het van Heekplein, hier zijn daarom ook de grootste ketens gevestigd. Verder is er in de Van loenshof vele exclusieve zaken en boetieks gevestigd. Verder vindt je in de Kalanderstraat diverse kledingwinkels, zoals Snipes en Score Enschede. Ook wordt er op het Van Heekplein elke zaterdag de grootste warenmarkt van het land gehouden. Deze warenmarkt trekt vele bezoekers vanuit de hele regio en over de Duitse grens.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Bouwjaar periode
1971-1980
In aanbouw
Nee
Liggingen
winkelgebied stadscentrum
Aantal
0

Winkelruimte

Oppervlakte
69 m2
In units vanaf
0
Verkoop vloeroppervlakte
69 m2
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Verdiepingen
1
Frontbreedte
540
Branchebeperking
Nee
Horeca toegestaan
Nee
Welstandsklasse
A1

Meer informatie over dit object