Wierden, Lage Eggeweg 1

€ 985.000,- k.k.

Gelegen in het pittoreske Wierden, vindt u deze karakteristieke en ruime woning aan de Lage Eggeweg. Met een royale woonoppervlakte van 158 m² biedt deze woning een unieke combinatie van landelijk wonen met alle moderne gemakken in de buurt. Pluspunten zijn het zwembad in de tuin en de aangelegde strook met zonnepanelen, die zorgen voor extra energie-efficiëntie. De woning is gelegen in de buurt Zenderink en ligt op korte afstand van het centrum van Wierden. Bovendien bereikt u de dichtstbijzijnde uitvalsweg binnen slechts 3 minuten rijden.

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier vindt u ook de meterkast, een toilet en een handige kast onder de trap. Vanuit de entree betreedt u de riante woonkamer, die is voorzien van een sfeervolle openhaard en een terracotta vloer. De strak afgewerkte muren en een subtiel verlaagd plafond geven de ruimte een moderne uitstraling. Grote zwarte deuren met glas leiden naar de ruime keuken, die in een L-opstelling staat. Deze keuken combineert moderne apparatuur met klassieke marmeren wandtegels. De massief eiken kasten en het zwarte betonnen werkblad creëren een stijlvol contrast. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, een moderne zwarte cooker kraan en een moderne zwarte wasbak. De eettafel in de keuken biedt een gezellige plek om te zitten terwijl er gekookt wordt. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een hal die leidt naar de tuin en de bijkeuken/ wasruimte met wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop die toegang biedt tot vijf slaapkamers. De master bedroom heeft een inloopkast. De grote badkamer is uitgerust met een ruim bad en een wastafel en heeft een mix van verschillende kleuren getrommeld marmer. Via een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
De zolder biedt veel extra bergruimte en hier bevindt zich ook de cv-installatie.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning vindt u een grote oprit. De achterzijde van de woning beschikt over een aangelegd terras met een fijne overkapping, zodat u bij verschillende weersomstandigheden toch lekker buiten kunt zitten. Verder is er een heerlijk zwembad waar u zomers kunt genieten van wat verkoeling. In de tuin staan ook een garage, een berging en zonnepanelen.

Garage/ Gastenverblijf:
De garage naast het huis heeft een handige indeling. Bij de entree vindt u een inbouwkast en een trapopgang naar de eerste verdieping. In de garage zelf is een grote inbouw- schuifkast aanwezig. Op de eerste verdieping is een extra slaapkamer en badkamer gecreëerd, voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Berging:
Op het terrein staat ook een berging met drie verschillende ingangen, ideaal voor het opbergen van diverse spullen.

Bijzondere kenmerken:
– Woonoppervlakte van 158 m².
– 5 slaapkamers.
– Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.
– Energielabel A ++.
– Garage/ gastenverblijf met extra slaapkamer en badkamer.
– Zwembad voor zomerse verkoeling.
– Landelijk wonen met voorzieningen in de buurt.

Lage Eggeweg 1 in Wierden biedt een unieke kans om te genieten van ruim en comfortabel wonen in een prachtige landelijke omgeving. Kom langs en ontdek zelf de charme en mogelijkheden van deze bijzondere woning.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 985.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
A++
Bouwjaar
1961

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
12 m2
Perceel oppervlakte
1.473 m2
Inhoud
610 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
alarminstallatie, zwembad, zonnecollectoren

Meer informatie over dit object