Wierden, Stamanstraat 6c

€ 485.000,- k.k.

Welkom in deze prachtige 2-onder-1 kapwoning, ideaal gelegen aan een rustige inrichtingsweg aan de rand van het gezellige centrum van Wierden. Deze woning biedt u niet alleen de charme van een rustige woonomgeving, maar ook de gemakken van het de dorpskern en het buitengebied op korte afstand. Naast een gunstige ligging is de woning ook duurzaam. Met 14 zonnepanelen en volledige isolatie is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook voorbereid op de toekomst.

Indeling van de woning:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komen we in de ruime woonkeuken. Deze uitgebouwde keuken is in 2022 vernieuwd. De keuken is modern en volledig uitgerust met inbouwapparatuur. De eetkamer is tuingericht en de bijkeuken is een ideale ruimte voor o.a. het doen van de was. Als extraatje gaat er een vaste trap naar de provisie kelder vanuit de bijkeuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Deze is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een wastafelmeubel.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap en beschikt over een dakkapel, wat extra ruimte en lichtinval biedt. De zolder is afgewerkt met mooie vaste kasten. Tevens bevindt zich hier de cv-opstelling uit 2015. Deze ruimte kan ook dienen als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Naast een mooie ruimte binnen biedt deze woning ook nog veel leefruimte buitenshuis. Een heerlijke tuin met een grote garage/schuur met kap, overkapping/carport en een tuinkamer!

Ligging:
De woning ligt aan een rustige inrichtingsweg, wat betekent dat u kunt genieten van weinig verkeer en een veilige woonomgeving. Toch bevindt u zich op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Wierden met al zijn voorzieningen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Kenmerken
Bouwjaar: 1999
Perceel: 296 m²
Woonoppervlak: 140 m²
Inhoud: 522 m³
Energielabel: A

Bijzonderheden van de woning:
– De woning is solide gebouwd en sindsdien goed onderhouden.
– Deze woning is zorgvuldig uitgebouwd, waardoor er nu maar liefst 140 m² aan woonoppervlak beschikbaar is. Perfect voor een groeiend gezin of voor wie gewoon wat extra ruimte wenst.
– Keuken vernieuwd in 2022: de moderne, volledig uitgeruste keuken is ideaal voor de kookliefhebbers en biedt alle comfort en functionaliteit die u zich kunt wensen.
– Volledig geïsoleerd: energie-efficiëntie staat hier centraal. Dankzij de volledige isolatie en de 14 zonnepanelen geniet u van een duurzame en milieuvriendelijke woning.
– Ruime schuur met kap: ideaal voor opslag, hobbyruimte of als werkplaats. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat u verrassen door de ruimte, het comfort en de ideale ligging van deze woning. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit uw nieuwe droomhuis kan zijn!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 485.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
A
Bouwjaar
1999

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
140 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
10 m2
Perceel oppervlakte
296 m2
Inhoud
559 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam

Meer informatie over dit object