Vriezenveen, Westeinde 65ap19

€ 525.000,- k.k.

Stap binnen in een stukje geschiedenis, waar ooit de beats van de legendarische discobar Sixty Five weerklonken. Nu staat, in het hart van Vriezenveen, een weelderig appartementencomplex waar comfort en luxe samenkomen. Ervaar de unieke combinatie van nostalgie en moderniteit in dit exclusieve appartement, nu beschikbaar voor u.

Dit stijlvolle toevluchtsoord begroet u met een afgesloten portiek, een voorproefje van de privacy en veiligheid die u hier zult ervaren. Stap binnen en laat u betoveren door de ruime indeling. Een gracieuze entree leidt naar een oase van rust, met drie uitnodigende slaapkamers en een verfijnde badkamer, compleet met dubbele wastafel, inloopdouche en modern hangtoilet.

Het hoogtepunt van dit verblijf? De weelderige woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dat door grote raampartijen stroomt, en een aangrenzende vergrote keuken die een culinair paradijs belooft met zijn moderne apparatuur en vlekkeloze afwerking.

Maar het luxe leven gaat verder dan de muren. Met een royaal balkon/buitenruimte kunt u genieten van de frisse lucht en het buitenleven zonder concessies te doen aan comfort. En met een energielabel A++++ en geheel gasloze voorzieningen, omarmt dit appartement de duurzame toekomst zonder in te leveren op luxe.

Bovendien wordt uw woonervaring naar nieuwe hoogten getild met uw eigen berging en een exclusieve parkeerplaats in de parkeerkelder. Het complex, uitgerust met zonnepanelen, biedt niet alleen een groenere levensstijl, maar ook 24 eigen zonnepanelen voor dit appartement, waardoor u kunt genieten van energiezuinig wonen met minimale ecologische voetafdruk.

Met kunststofkozijnen, isolerende beglazing, vloerverwarming én vloerkoeling is dit niet zomaar een woning; het is een toonbeeld van moderne elegantie en comfort. Dus waar wacht u nog op? Stap binnen in de toekomst van luxe wonen, waar het verleden naadloos samenvloeit met het heden, en laat dit unieke appartement uw nieuwe thuis worden.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2021;
– Energielabel A++++;
– Eigen berging;
– Servicekosten € 287,00 p.m.;
– Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder;
– Complex voorzien van zonnepanelen;
– Het appartement beschikt over 24 eigen zonnepanelen;
– Volledig voorzien van kunststofkozijnen en isolerende beglazing;
– Geheel voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
– Gasloos.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
A++++
Bouwjaar
2021

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
136 m2
Inhoud
437 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, lift

Meer informatie over dit object