Hoge Hexel, Bruine Hoopsweg 6Z257

€ 189.000,- k.k.

Te Koop:
Prachtige Vrijstaande Recreatiebungalow met 4 Slaapkamers op Park Hoge Hexel

Welkom bij deze schitterende recreatiebungalow, gelegen in het adembenemende mooie rustig gelegen Hoge Hexel. Deze vrijstaande woning op een ruime kavel biedt een oase van rust en comfort, ideaal voor een heerlijke vakantiebestemming of een geweldige investeringsmogelijkheid.

Met zijn 4 ruime slaapkamers is deze bungalow perfect voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Of je nu wilt genieten van quality time met je dierbaren of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, deze woning biedt alles wat je nodig hebt.

Een van de grote voordelen van deze woning is het milieuvriendelijke aspect. Met zonnepanelen op het dak en volledig elektrische verwarming ben je niet alleen duurzaam bezig, maar bespaar je ook op energiekosten. Je kunt volop genieten van alle moderne gemakken en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een groenere toekomst.

De huidige eigenaar verhuurt deze bungalow via het vakantiepark, wat een uitstekende optie is voor wie op zoek is naar een solide rendement op hun investering. Maar deze woning biedt ook de mogelijkheid om er zelf van te genieten als je eigen recreatiewoning. De keuze is aan jou! Waarom niet het beste van beide werelden combineren en profiteren van zowel een geweldige vakantieplek als een slimme belegging?

Met 72 m² woonoppervlak biedt deze bungalow voldoende ruimte om je thuis te voelen. De lichte en ruime woonkamer is perfect om te ontspannen en bij te praten met familie en vrienden. De goed uitgeruste keuken is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden, terwijl de comfortabele slaapkamers een goede nachtrust garanderen na een dag vol avonturen.

Park Hoge Hexel is een prachtige omgeving met volop recreatiemogelijkheden. Of je nu houdt van wandelen en fietsen in de natuur, een duik wilt nemen in de zwemvijver, of wilt genieten van de faciliteiten van het park zelf, er is voor elk wat wils. Daarnaast biedt de nabijheid van steden als Almelo en Zwolle talloze culturele en recreatieve activiteiten.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 189.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
C
Bouwjaar
2010

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
3 m2
Perceel oppervlakte
360 m2
Inhoud
264 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Meer informatie over dit object