Gratis Vrijblijvende Waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Dat is een vraag die we vaak horen. Niet zo gek, want het is essentieel om de waarde van je huis te weten als je eraan zit te denken je woning te verkopen. Plaggemars biedt daarom, geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van je woning aan.

Vul hieronder je gegevens in en we plannen een afspraak in om, op locatie, de gratis waardebepaling uit te voeren. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Gratis vrijblijvende waardebepaling

 

Taxatie regio Wierden

Een waardebepaling is echter geen volledige taxatie. Er kunnen verschillende redenen zijn waarvoor u een taxatie nodig hebt. Om u van dienst te kunnen zijn, zullen we daarom altijd vragen om de reden van een taxatie. Zo weten we welke waarde u nodig heeft en welk type taxatierapport hierbij past. Dit kan zijn bij het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek, de verkoop of aankoop van een woning of bij echtscheiding of overlijden. Onze Register Taxateurs zijn beëdigd NVM-lid en ze weten wat er van hen gevraagd wordt bij het maken van een taxatierapport. De taxatierapporten voldoen altijd aan de eisen en worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en banken.

Voor het aanvragen van een taxatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het is goed om te weten dat onze taxaties voor het verkrijgen van een hypotheek fiscaal aftrekbaar zijn!