Wierden, Rijssensestraat 52

€ 985.000,- k.k.

Als u Wierden binnen rijdt, dan kun u er niet om heen. Aan de linkerzijde van de weg vindt u een aantal villa’s, hiervan mogen wij u deze kantoorvilla aanbieden.

De smeedijzeren poort, leidt u naar de voordeur. Zowel de buitenzijde als de binnenkant zijn in perfecte staat. Buiten strak schilderwerk en metselwerk met knipvoeg. Binnen prachtige houten vloeren en de meeste ruimtes zijn voorzien van airco.
Als u het object binnenloopt, komt u in een prachtige entree, waar u linksaf naar een kamer-en-suite gaat en een serre op het westen. Daarnaast zijn de kamers voorzien van vaste kasten, aan de rechterzijde een kamer/kantoor. Het achter-portaal leidt u naar de keuken, kelder en toilet.

Op de eerste verdieping zijn 3 kantoorruimtes, waarvan 2 met balkon. Dankzij de hoge plafonds en raampartijen is het overal lekker licht. De bovenverdieping biedt ruimte om uw spullen op te slaan.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1930
Inhoud: 1.225 m³
Perceel: 1.395 m²
Woonoppervlak: 300 m²
Energielabel: G
Prachtige tuin rondom het pand.

Dit object wordt ook aangeboden onder het voorbehoud, dat u in de gelegenheid wordt gesteld, dat er een woonbestemming van gemaakt kan worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u dit prachtige pand te laten zien!

Kenmerken

Kantoorruimte

Oppervlakte
252 m2
In units vanaf
0
Luchtbehandelingen
airco
Verdiepingen
3
Opleveringsniveau
te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Meer informatie over dit object