Zenderen, Schoolstraat 1

€ 495.000,- v.o.n.

Twee levensloopbestendige woningen aan de Schoolstraat (oplevering november 2023).

Dorps wonen in de nabijheid van alle stedelijke voorzieningen van Almelo en Hengelo en het gezellige dorp Borne. Dat kan aan de Schoolstraat in Zenderen. Wij bieden twee levensloopbestendige nieuwbouwwoningen te aan. Deze semi bungalows hebben energielabel A++, dit betekent dus duurzaam wonen en geen gasrekening. Elke woning is standaard voorzien van een eigen lucht-water warmtepomp met warmtepompboiler, in combinatie met PV-panelen. Het mechanische ventilatiesysteem werkt zowel CO2 gestuurd als handbediend.

De woningen zijn verder standaard voorzien van A-kwaliteit sanitair en tegelwerk. De semi bungalows zijn levensloopbestendig dat wil zeggen een complete leefruimte op de begane grond inclusief grote slaapkamer en badkamer alsmede slaap/hobby of logeerkamers op de verdieping waar ook de mogelijkheid bestaat voor een 2e badkamer.

De woningen hebben een zonnige tuin gelegen op het zuiden. Beide woningen zijn voorzien van een grote inpandige bereikbare berging. Op de eigen oprit is plaats voor twee auto’s.
Zenderen is een klein dorpje, gelegen in het hart van Twente. Gelegen tussen de plaatsen Borne en Almelo en het valt onder de Gemeente Borne. Zenderen wordt omringt door het mooie Twente coulisse landschap.

Rondom uw toekomstige huis kunt u heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen in de prachtige natuur. Het dorp heeft diverse eigen voorzieningen zoals een voetbalclub, een golfclub, een ijsbaan, een basisschool en verschillende horecagelegenheden. Binnen 10 minuten fietsen bent u in Borne met een diversiteit aan winkels en gezellige restaurants. Borne heeft een station en vanaf Zenderen zijn er goede bus verbindingen.
De steden Almelo en Hengelo bieden u verder vele wenselijke voorzieningen. Zenderen is gunstig gelegen ten opzichte van de A1 en A35.

Koopsom kavel 1 € 495.000,= V.O.N.
Koopsom kavel 2 € 445.000,= V.O.N. VERKOCHT

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 495.000,- v.o.n.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Energielabel
A++
Bouwjaar
2023

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
136 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
9 m2
Perceel oppervlakte
277 m2
Inhoud
604 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Meer informatie over dit object