Vriezenveen, De Lepelaar 19

€ 590.000,- k.k.

Deze vrijstaande woning is gelegen aan het water, in de rustige en groene wijk Elzenhoek aan de rand van Vriezenveen. Onder andere sportvoorzieningen, scholen en het buitengebied zijn vanaf hier vlot te bereiken. Dit prachtige vrijstaande huis beschikt onder meer over een grote kelderverdieping ter grootte van de begane grond, een mooi balkon en een ondergrondse garage. De woning omvat maar liefst 216 m² aan woonoppervlakte en heeft een totale inhoud van 1337 m³. Daarnaast is deze woning levensloopbestendig door de badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Begane grond: via de ruime hal is de gezellige woonkamer te bereiken. Hier is naast een fijne zithoek ook ruimte voor een eethoek. Daarnaast zorgt de open haard voor veel sfeer, en verschaffen de grote ramen een prettige lichtinval. Via de woonkamer is de mooie woonkeuken te bereiken. Deze beschikt over diverse moderne inbouwapparatuur en een gezellige eethoek. Daarnaast heeft u ook een handige bijkeuken tot uw beschikking. Bovendien bevinden zich op de begane grond een slaapkamer en luxe badkamer met fijne inloop regendouche en een heerlijk ligbad, wat dit huis levensloopbestendig maakt. Daarnaast heeft u op de begane grond de beschikking over een grote ruimte met dakraam, die ook te bereiken is via de hal en via de voortuin. Deze ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een thuiswerk kantoor of bedrijf aan huis. De woning heeft op onderdelen een rustieke uitstraling door de fraaie wandbetegeling en houten vloeren. Andere delen van het huis zoals de keuken, slaapkamers en het thuiswerk kantoor hebben daarentegen een moderne uitstraling, wat zorgt voor een prachtige combinatie van rustiek en modern. Ook maken de langwerpige verticale ramen dit huis erg bijzonder.

Eerste verdieping: via de fraaie houten trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier vindt u nog eens twee grote slaapkamers, waarvan één beschikt over een balkon en waar u een prachtig uitzicht hebt op de achtertuin en de prachtige natuurrijke omgeving. De andere slaapkamer op de bovenverdieping beschikt over een zeer ruime inloopkast. Bovendien is er op de eerste verdieping nog een tweede badkamer met douche.

Tweede verdieping: de langwerpige zolderverdieping staat garant voor veel extra bergruimte (deze ruimte is nu niet toegankelijk).

Kelder: deze woning beschikt over een enorme kelder, die dezelfde omvang heeft als de begane grond. Deze verdieping is te bereiken via de garage, de trap in de hal en via een trap in de achtertuin. Er bevindt zich hier een ruime ondergrondse garage en een grote opslagruimte. Daarnaast heeft u hier een ruimte tot uw beschikking die kan dienen als kantoor of archief. Deze opslagruimtes kunnen uiteraard ook een andere invulling krijgen.

Buiten: aan de voorkant van het huis ligt een fraaie voortuin met veel beplanting. U kunt vanaf hier de hal, het thuiswerk kantoor en de ondergrondse garage betreden. De woning beschikt over een achtertuin met een prachtig betegeld terras waar fijne zithoeken kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast heeft de tuin door zijn indeling en betegeling een erg luxe uitstraling. In de achtertuin heeft u uitzicht op het water en de uitgestrekte weilanden, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen.

Bijzonderheden van de woning
– Bouwjaar: 1986;
– Gebruiksoppervlakte: 216 m²;
– Perceeloppervlakte: 559 m²;
– Inhoud: 1337 m³;
– Vrijstaande woning op mooie locatie aan het water;
– Levensloopbestendig;
– Drie slaapkamers;
– Slaapkamer en badkamer op begane grond;
– Ondergrondse garage;
– Zeer grote kelderverdieping;
– Balkon;
– Groene, rustige omgeving;
– Zeer veel bergingsruimte;
– Open haard.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 590.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
216 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
170 m2
Perceel oppervlakte
617 m2
Inhoud
1.337 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
3

Meer informatie over dit object