Den Ham, Lefershoek 24

€ 995,- per maand

In de nieuwbouwwijk De Zuidmaten mogen wij u deze fraaie middenwoning aanbieden.
De royale, levensloopbestendige woning is in 2021 gebouwd en is v.v. slapen en baden op de begane grond. Daarnaast heeft de woning 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De woning beschikt over een ruime, nette keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer.

De woning wordt opgeleverd met sausklare wanden en een vloer op de begane grond en de 1e verdieping.
De woning beschikt over een ruime achtertuin met een gunstige zonligging en een achterom

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Hieronder nog even in het kort de informatie over de energiezuinigheid van de woning,

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST.
Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

GASLOOS WONEN & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp,. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995,- per maand
Object aanmelding
In verhuur genomen
Status
Verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
103 m2
Perceel oppervlakte
170 m2
Inhoud
410 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Meer informatie over dit object