Beleef uw droomhuis met de VR bril

24 uur per dag, 7 dagen per week open huis!

Vanuit uw luie stoel een kijkje nemen in uw toekomstige woning klinkt onmogelijk, maar is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar met de VR-bril.

Een complete tour door de woning van uw keuze, alsof u zelf in het huis bent en er doorheen wandelt. Vanuit de kamer naar de  keuken, terug  naar de hal, de trap op, slaapkamer in, door naar de badkamer en dat op uw eigen tempo en misschien wel  10x op een dag.
Het geeft een veel beter beeld dan foto’s en video, wat de beleving versterkt en waardoor meer interesse wordt gewekt. Een ideale oplossing voor mensen met een volle agenda, de eerste bezichtiging doet u nu zelf, gewoon bij u thuis op de bank op het tijdstip wat u het beste uitkomt!

En is uw interesse gewekt, dan maakt u een afspraak met onze makelaar voor een bezichtiging, dit is dan eigenlijk al de 2e bezichtiging waardoor u zich veel meer kunt focussen op wat u belangrijk vindt. U kent immers de woning al!

Benieuwd welke woningen u virtueel kunt bezichtigen, let dan op dit icoontje . Geen bril? Kom langs bij ons kantoor voor een gratis exemplaar.