Tussenwoning

Welkom in Hofke Wierden: Uw comfortabele thuis voor de komende jaren…

Het Hofke Wierden
Bent u op zoek naar een warm, comfortabel en zorgeloze plek om te wonen? Het Hofke Wierden in Het Zuidbroek is hier speciaal voor ontworpen. Geniet van rust, privacy en comfort. Daarnaast is het Hofke ingericht om op een goede manier noaberschap te creëren en te behouden. Hier vindt u een thuis dat voldoet aan al uw behoeften.
Bij Hofke Wierden geloven we in de combinatie van privacy en noaberschap. Iedereen heeft een eigen plek en fijne tuin voor zichzelf. Ook is er een gezamenlijke binnentuin. Dit is een perfecte plek om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.
Onze levensloopbestendige woningen zijn zo optimaal mogelijk ontworpen. Alles bevindt zich op de begane grond, wat zorgt voor maximale toegankelijkheid en comfort. Door de ruime plattegrond kunt u met gemak manoeuvreren, zelfs als uw mobiliteit beperkter wordt. Maar ook als u deze behoefte niet heeft kan het Hofke uw nieuwe woonlocatie worden. Deze woningen zijn namelijk ook in te richten als “gewone” woningen met slaapkamers en badkamer op de verdieping!

Duurzaam en Betaalbaar Wonen
Onze woningen zijn duurzaam gebouwd, met een warmtepomp, zonnepanelen en volledige vloerverwarming om ervoor te zorgen dat uw huis energiezuinig en betaalbaar is. Bij oplevering hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten; we leveren uw woning met een tuinmuur, hekwerk en carport, en voorzien in een budget voor de aanleg van de binnentuin.

Uw Droom, Uw keuzes…
Bij Hofke Wierden begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw woning aan te passen aan uw wensen. Of het nu gaat om de indeling, afwerkingen of extra opties zoals een tweede badkamer, we staan voor u klaar om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

De standaard types:

Standaard bieden we 2 indelingsvarianten aan.
Type A is een levensloopbestendige variant waarbij het tuingericht wonen centraal staat. Een openslaande tuindeur vanuit de woonkamer leiden u eigen achtertuin. Een eigen berging zorgt ervoor dat je niet zomaar de woonkamer instapt. De slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en de badkamer ligt centraal in de woning. De eerste verdieping kan naar wens worden ingericht.

Type B is ook een levensloopbestendige variant maar denk met andere accenten, zo is de keuken aan de voorzijde op het hofje gericht en de woonkamer tuingericht, Daarnaast is er een grote berging aanwezig. Ook hiervoor geldt dat de 1e verdieping naar wens in te richten is. Meerprijs voor deze variant bedraagt € 2650,-

De bijzonderheden op een rijtje:
– Duurzame, gasloze bouw
– Alles gelijkvloers en ruimte voor (klein) kinderen/logees
– Warmtepomp, volledig vloerverwarming en zonnepanelen
– Mogelijkheid om af te wijken van gelijkvloers baden en slapen!
– de oplevering is inclusief tuinmuur, hekwerk, carport en budget voor aanleg van de binnentuin
– De woningen zijn extra breed (7.7M)
– De woningen worden exclusief een keuken geleverd

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 397.000,-
Aantal eenheden
6
Aantal vrije eenheden
0
Inhoud van
422 m3
Inhoud tot en met
422 m3
Woonoppervlakte van
117 m2
Woonoppervlakte tot en met
117 m2
Perceeloppervlakte van
212 m2
Perceeloppervlakte tot en met
216 m2

Meer informatie over dit object