Levensloopbestendige woningen

18 levensloopbestendige woningen waarvan we er nu 6 in verkoop brengen

Stijl

Deze levensloopbestendige woningen zijn extra ruim op de begane grond. De uitstraling van de woningen is vriendelijk dankzij de gemêleerde steen in de gevel. Onderaan is een contrasterende plint verwerkt in een moderne donkere tint. Aan de achterzijde liggen zonnepanelen op het dak. Een van de hoekwoning is voorzien van een dwarskap en daardoor extra ruimtelijk. De tuinen van de hoekwoningen zijn lekker ruim. De tussenwoningen hebben juist een heerlijk groot terras, waar je met de hele familie gezellig kunt samenzijn.

Indeling

Aan de voorzijde is de entree tot de levensloopbestendige woningen. Er is een duidelijke scheiding tussen de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Vanzelfsprekend zijn bij een levensloopbestendige alle voorzieningen als een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Boven hebben deze woningen een extra slaapkamer met mogelijkheid tot een extra badkamer. De hoekwoning is voorzien van een dwarskap en biedt daardoor meer lichtinval en extra leefruimte.

Let op: Opgelet! De bouwnummers 44, 45 en 46 worden aangeboden in de sociale koop volgens de voorwaarden van de gemeente Wierden! Dat wil zeggen dat de maximale verkoopprijs door de gemeente is bepaald en je maximaal € 45.000 aan inkomen mag hebben voor een tussenwoning en € 65.000 voor een hoek. Vraag naar de voorwaarden bij onze makelaars en de mogelijkheden bij onze financiële partners.

Kenmerken
Breedtemaat 6,6 meter.
Diepte woning: circa 10,9 meter.
Kaveloppervlakte: circa 133 tot 273 m².

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 259.900,-
Aantal eenheden
6
Aantal vrije eenheden
0
Inhoud van
9.999 m3
Inhoud tot en met
9.999 m3
Woonoppervlakte van
103 m2
Woonoppervlakte tot en met
110 m2
Perceeloppervlakte van
154 m2
Perceeloppervlakte tot en met
267 m2
Woonkameroppervlakte van
1 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
1 m2

Meer informatie over dit object