Wierden – Wederstaete

33 DUURZAME APPARTEMENTEN IN HARTJE WIERDEN

Op de hoek van De Marke en de Nijverdalsestraat wordt het markante appartementencomplex Wederstaete gerealiseerd. Alle appartementen zijn levensloopbestendig uitgevoerd. Daarbij zijn een prettige daglichttoetreding en fijne woonruimtes met uitzicht op de omgeving essentieel. Wederstaete is een appartementencomplex, waarbij traditionele waarden en een moderne uitstraling zijn samengevoegd.

Het wordt prachtig wonen in Wederstaete. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt en het gezellige centrum van Wierden op loopafstand is wonen in Wederstaete een comfortabele beleving. Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend het dorp in. Alles binnen handbereik.

De appartementen, verdeeld over twee complexen, worden met vakmanschap gebouwd met oog voor duurzaamheid en comfort. Van alle gemakken voorzien en helemaal van deze tijd.

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG WONEN
Alle appartementen van Wederstaete 1 en 2 worden verwarmd door middel van een warmtepomp met een vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers jouw appartement tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal met het inrichten van jouw appartement! Daarnaast wordt het gebouw gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Een bijkomend voordeel zijn de zeer lage energiekosten. Hiermee voldoet appartementencomplex Wederstaete aan de doelstelling van de overheid om in Nederland in 2050 gasloos te zijn.

Inschrijven
Op de website www.wederstaete.nl kun je de laatste informatie van het project zien en je inschrijven als geïnteresseerde om op de hoogte gehouden te worden via de digitale nieuwsbrief. Als de start verkoop van het project dichterbij komt, zullen we je vertellen welke stappen je kan ondernemen om in aanmerking te komen voor een appartement. Hoe het verkoopproces (inclusief de toewijzing) er exact uit komt te zien, zal de komende maanden ingevuld gaan worden.

Kenmerken

Projectnaam
Wederstaete
Postcode
7642 AE
Plaats
Wierden
Inhoud van
154 m3
Woonoppervlakte van
55 m2
Woonoppervlakte tot en met
144 m2
Perceeloppervlakte van
44 m2
Perceeloppervlakte tot en met
162 m2
Website
https://wederstaete.nl/
Koop aanneemsom van
€ 252.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 625.000,-

Meer informatie over dit object