Makelaar in Vriezenveen, gedreven en persoonlijk

Makelaar Vriezenveen

Makelaar in Vriezenveen die servicegericht én persoonlijk is, dat is Plaggemars Makelaars. Wij zijn actief in de regio’s Vriezenveen, Wierden en Almelo. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor gecertificeerde aan– en verkoopmakelaars. Voor (ver)huurmakelaars, financieringsadvies en woningtaxatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Al onze services bieden wij in combinatie met een persoonlijke touch en deskundigheid. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij dé makelaar van Vriezenveen en omstreken zijn.

Makelaar in Vriezenveen voor woningen en bedrijfspanden

Wij, als hoogwaardig makelaar in Vriezenveen e.o. hebben zowel een breed aanbod woningen als bedrijfspanden. Bij bedienen particulieren en ondernemers, waarbij u de keuze heeft om te (ver)kopen of te (ver)huren. Er is altijd een makelaar in Vriezenveen beschikbaar die volledig voor u klaar staat. Het mooie is, dat uw toegewezen makelaar ook enkel in uw belang handelt. Uiteraard staat onze service en persoonlijkheid zoals altijd centraal.

Vriezenveense makelaar met NVM-lidmaatschap

Plaggemars Makelaars Vriezenveen is een makelaar met NVM-lidmaatschap. Dit betekent dat wij als erkende makelaars met meer dan 40 jaar ervaring woningen prominent kunnen plaatsen op Funda. Laat de koop en verkoop woningen en bedrijfspanden maar aan ons over. Wist u trouwens dat Plaggemars Makelaars dé beste regionale verkoopresultaten heeft? Uiteraard is dit terug te zien aan de beoordelingen van onze klanten.

Vrijblijvende adviezen en gratis waardebepaling

Omdat wij als Makelaar in Vriezenveen service bieden, kunt u bij ons vrijblijvend advies krijgen. Dit kan zowel bij ons in Wierden als bij u op locatie. Tevens kunt u een waardebepaling van ons krijgen, uiteraard gratis én vrijblijvend. Bellen kan via 0546-571272 en een mailtje sturen kan naar info@plaggemarsmakelaars.nl. Graag maken we eens kennis met u en bespreken we samen de mogelijkheden betreft uw behoeften.