Makelaar in Wierden met expertise

Makelaar WierdenMakelaar in Wierden? Plaggemars Makelaars is dé makelaar in de regio Wierden, Almelo en Vriezenveen. Plaggemars is gevestigd in Wierden, maar biedt haar diensten aan in heel Twente. Wij beschikken over hoogwaardige aankoop– en verkoopmakelaars, (ver)huurmakelaars. Daarnaast helpen we bij de financiering van uw woning en taxeren wij woningen. Laat u uw woning taxeren door één van onze makelaars in Wierden, dan ontvangt u van ons een uitvoerig onderbouwd taxatierapport.

Makelaar in Wierden: zakelijk én particulier

Plaggemars Makelaars in Wierden richt zich zowel op particulieren als ondernemers. Wij hebben zowel een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen als koop- en huurbedrijfspanden, waaronder kantoor-, winkel- en horecapanden. Onze aankoop- en verkoopmakelaars staan altijd voor u klaar. Bovendien kunt u rekenen op een eigen makelaar in Wierden die enkel en alleen uw belang dient.

Makelaar in Wierden met uitstekende resultaten

Plaggemars Makelaars in Wierden staat bekend om haar uitstekende resultaten. Zo hebben wij de beste regionale verkoopresultaten en uitstekende klantreferenties. U gaat ongetwijfeld voor het beste resultaat, net als wij. Wij focussen ons volledig op de presentatie van woningen. Door ons NVM-lidmaatschap kunnen wij de woningen daarom een prominente plaats op Funda geven.

Vrijblijvende afspraken of gratis waardebepaling

Wilt u een vrijblijvende afspraak bij Plaggemars Makelaars in Wierden of op locatie, dan kan dat uiteraard. Hier zitten geen haken en ogen aan; het is en blijft gratis. Daarnaast is het ook mogelijk een gratis waardebepaling aan te vragen. Deze is eveneens vrijblijvend én gratis. Dat is de service die wij bieden: zekerheid, deskundigheid en in het bijzonder persoonlijke aandacht.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen via 0546-571272 of een mailtje sturen.
Langskomen bij één van onze makelaars in Wierden kan natuurlijk ook!