Makelaar in Almelo met persoonlijke aandacht

Makelaar AlmeloWanneer u een makelaar in Almelo zoekt, bent u aan het juiste adres bij Plaggemars Makelaars. Wij zijn gevestigd in Wierden, maar bedienen de regio’s Almelo, Wierden én Vriezenveen. Bij ons kunt u terecht voor gecertificeerde makelaars, waaronder (ver)huurmakelaarsaankoop– en verkoopmakelaars en financieringsmakelaars. Wilt u uw woning laten taxeren en heeft u een taxatierapport nodig? Wij als Makelaar in Almelo taxeren woningen en realiseren een hoogwaardig taxatierapport vol uitgebreide onderbouwingen.

Makelaar in Almelo voor zakelijk en particulier

Particulier of zakelijk, Plaggemars Makelaars Almelo is dé makelaar voor u. Wij bieden zowel een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen als bedrijfspanden in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een winkelpand of bijvoorbeeld een kantoorruimte. Onze makelaars in Almelo staan altijd voor u klaar met hun gedrevenheid, persoonlijke aandacht en service.

Almelose makelaar met kwaliteit

Plaggemars Makelaars Almelo focust zich altijd op kwaliteit. Het is niet voor niets dat wij bekend staan om onze uitstekende regionale verkoopresultaten. De presentatie van woningen staat bij ons altijd centraal. Onze goede klantenbeoordelingen beamen dit. Doordat Plaggemars Makelaars een NVM-lidmaatschap heeft, bent u verzekerd van een makelaar in Almelo met expertise. Een leuke bijkomstigheid is dat wij woningen een goede plaatsing op Funda aan kunnen bieden.

Profiteer van onze gratis services

Graag eens kennis maken met Plaggemars Makelaars Almelo of zit u verlegen om meer informatie? Een afspraak maken is bij ons altijd vrijblijvend, zowel bij ons in Wierden als op locatie bij u. Een waardebepaling kunt u ook gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Gratis services in combinatie met een persoonlijke touch, dat is wat u van ons mag verwachten.