Vriezenveen, Oosterweilanden (unit 1 en 1a)

NOG 2 UNITS BESCHIKBAAR VAN 190 m2 en 50 m2.

Centraal gelegen op het bedrijventerrein De Oosterweilanden in Vriezenveen wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met kantoren aan de straatzijde op een kavel aan de Middenweg. De bedrijfsunits zijn uitstekend bereikbaar via goede en ruime ontsluitingen op eigen terrein. Het gebouw wordt opgesplitst in meerdere multifunctionele bedrijfsunits met eventueel verschillende oppervlaktes (vanaf 50 m2). De units worden standaard casco opgeleverd maar uiteraard is maatwerk mogelijk. De bedrijfsunits zijn elk voorzien van een eigen entree en hebben eigen parkeergelegenheid.

De units zijn na oplevering voorzien van een monolithisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m2. De voorste unit is standaard voorzien van een entresol, deze is bereikbaar middels een trap. Optioneel is het mogelijk om van deze entresol een kantoor te maken.

De gevels zijn aan de buitenzijde voorzien van stalen beplating, bestaande uit sandwichpanelen, deze hebben een Rc waarde isolatiewaarde van 3,5 m²K/W. In de gevel wordt bij iedere unit een loopdeur en een handbediende overhead deur geplaatst. Afhankelijk van het type unit zijn de afmetingen zoals op de tekening aangegeven. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. Naast de gevels, is ook het dak geïsoleerd met dezelfde isolatiewaarde.
Unit 1 (240 m2) is voorzien van de volgende extra’s: vloerisolatie kantoorgedeelte, borstweringspanelen in Rc=4,7m2w/k, sandwichpanelen en gevelisolatie in metselwerk Rc=4,7m2w/K en dakisolatie in Rc=6,0m2w/K.

De units worden standaard voorzien van een meterkast met 4 groepen, er worden loze toevoerleidingen voor water en elektra gelegd. De afgedopte vuilwaterafvoer is aangesloten op het gemeentelijk riool. Deze riolering wordt aangelegd in PVC. Regels omtrent de riolering zijn verder volgens de geldende voorschriften van de gemeente.

Optioneel:
– Sanitair;
– Elektrisch bedienbaar geïsoleerde overheaddeur;
– Verdiepingsvloer uitgevoerd in hout;
– Lichtstraat /-koepel indien de constructie dit toelaat;
– Begane grondvloer als geïsoleerd uitvoeren;
– Kantoor inbouwpakket op maat;
– Installaties (elektra, sanitair, loodgieterswerk, verwarming en/of zonnepanelen).

Bijzonderheden:
– Zeer goed bereikbare locatie;
– De bedrijfsunits zijn volledig geïsoleerd;
– Onderhoudsvriendelijk materiaalgebruik;
– Het terrein en de in-/uitrit wordt verhard.

Unit/Status:
– Unit 1 : ONDER OPTIE 190 m2 totale oppervlakte inclusief entresol
– Unit 1a : ONDER OPTIE 50 m2
– Unit 2 : VERKOCHT
– Unit 3 : VERKOCHT
– Unit 4 : VERKOCHT
– Unit 5 : VERKOCHT
– Unit 6 : VERKOCHT

Kenmerken

In aanbouw
Ja
Liggingen
bedrijventerrein
Parkeerfaciliteiten
Parkeerstrook (mandelig)
Aantal
0

Bedrijfsruimte

Oppervlakte
240 m2
In units vanaf
50
Vrije hoogte
600
Vloerbelasting
1.250
Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer

Meer informatie over dit object