6 mei '19

Jan Koers is 25 jaar makelaar bij Plaggemars in Wierden

WIERDEN – Jan Koers, directeur van Plaggemars Makelaars, is 25 jaar als makelaar actief in Wierden Op woensdag 1 mei verrasten zijn collega’s hem met een ontbijtje op de werkvloer vanwege zijn 25-jarig jubileum. Daarnaast viert het makelaarskantoor het feestje met alle inwoners van Wierden; speciaal voor de kinderen wordt een kleurplaat verspreid. De jubilerende makelaar en zijn kantoor mag ingekleurd worden en de meest ludieke en mooiste kleurplaat wordt gewaardeerd met een mooie prijs.

Neem deel aan de kleurplaatactie
Wil je ook een prijs winnen met onze mooie kleurplaat? Haal de kleurplaat dan op bij ons op kantoor of download deze hier!

De kleur kan t/m dinsdag 28 mei worden ingeleverd bij Plaggemars Makelaars, Tolgaarde 1 in Wierden.

Er is in de afgelopen 25 jaar volgens Jan Koers veel veranderd in het makelaarsvak. “Denk aan uitgebreidere presentaties van woningen. De presentaties worden steeds beter met video’s, 3D-plattegronden, 360 gradenfoto’s en drones. Bovendien zijn Funda, Google Maps en social media in de plaats gekomen van het laten afdrukken van foto’s bij een fotograaf om die vervolgens in de etalage te presenteren. Ook de aankoopmakelaar heeft een steeds belangrijkere rol gekregen.”

Toch is één ding in al die jaren hetzelfde gebleven meent Jan: het contact met mensen is het belangrijkste in het makelaarsvak. “Het kopen of verkopen van een huis is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Voor een makelaar is het speciaal dat je hen daarin mag begeleiden. Zij geven je dat vertrouwen, vaak komt er ook veel emotie bij kijken. Tevreden klanten komen terug in goede en slechte tijden. Starters gaan na verloop van tijd op zoek naar een groter huis, maar na een scheiding of het verlies van een partner moeten mensen soms ook op zoek naar iets kleiners. Dat maak ik als makelaar allemaal mee.”

Jan leeft voor ‘zijn’ onderneming en gaat door het vuur voor z’n personeel. “Ik ben altijd bereid om een stapje extra te nemen, zeker als we daar als Plaggemars Makelaars bij gebaat zijn. Dat ga ik trouwens ook letterlijk doen; ik ga namens ons bedrijf deelnemen aan de Wiezoloop dit jaar. Lekker sportief een paar kilometer hardlopen in de Bedrijvenloop.”

Met Plaggemars Makelaars is Jan onderscheidend bezig. “Wij leggen de focus op fysieke aanwezigheid en lokale kennis van de markt.” Hij legt uit waar het succes van de afgelopen 25 jaar aan te danken is: “Kwaliteit staat altijd voorop. We werken met goed opgeleide en gemotiveerde mensen die passie voor het vak hebben. Daarnaast hebben we aandacht voor de klant. Tevreden opdrachtgevers zijn ons belangrijkste doel. Op de hoge klantwaarderingen op Funda, een 9,2 gemiddeld, zijn we dan ook trots!”

Bron: De Wiezer week 19, 2019.

Terug naar overzicht